SXT100 coole elektrostep voor de kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we nu ook een echte originele SXT scooter leverbaar: de SXT100. Deze stoere elektrische step is speciaal voor kinderen ontworpen en qua uiterlijk, afmetingen en specificaties een absolute winnaar voor de jonge enthousiastelingen onder ons en kan tot maximaal 50kg worden belast.

• 24V 100Watt elektromotor met topsnelheid van 10 km/uur en actieradius van ca 8km
• Voetrem achter
• 20cm PU banden, dus geen lekke banden meer

• Verkrijgbaar in blauw of roze
• Voor meer specificaties klik hier

€ 268,- (blauw en roze beperkt leverbaar)
inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

We hebben nog een roze en blauwe SXT100 nieuw in doos staan, dit is oude voorraad met naar verwachting defecte batterijen. Deze mogen voor €100,- per stuk opgehaald worden.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

De SXT100 wordt aangedreven door een 100Watt elektromotor door middel van een kettingaandrijving. De 8inch/20cm PU (=Polyuerethaan) banden hebben geen lucht nodig en kunnen daarom ook niet lek raken en de SXT100 is opvouwbaar zodat hij makkelijk meegenomen kan worden in de auto, caravan, camper of boot, net zoals bij de grote modellen. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.Lees meer? Klik hier

Deze scooter heeft een rem welke je met de voet op het achterwiel drukt. Het gasgeven gaat bij deze SXT100 hetzelfde als bij de andere modellen: met een draaigasgever aan de rechterkant van het stuur geef je gas zodra je met de voet de step hebt "aangestept". De maximale snelheid van de SXT100 is ongeveer 10 km/h afhankelijk van de rijstijl en het terrein en het bereik is ongeveer 5km. Het maximale bereik is afhankelijk van vele factoren (zoals gewicht, rijstijl, wegomstandigheden, bandenspanning, laadtoestand batterij, enz) en kan daarom variëren. De geïntegreerde batterij is een loodzuuraccu van 24V (2 x 12V) met 4,5Ah capaciteit.

Om de step overal neer te kunnen zetten, zit er een gemakkelijke standaard aan de zijkant zodat de step snel en stevig geparkeerd kan worden.

Informatie over kwaliteit, alternatieven en imitaties van de SXT-Scooters

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.