SXT Z3 scooter.

De SXT Z3 is ons SXT-Scooters topmodel als het gaat om modellen tot 45km/uur met een 1500Watt motor (2500Watt piek) en een 1560 Wh Panasonic 18650 batterij (hetzelfde als in de Tesla Model S). Afgewerkt in parelmoer wit heeft dit model hydraulische schijfremmen en is het met zijn 85kg een goed hanteerbare brommer/scooter/snorfiets. Echt een pareltje op elektrisch scootergebied. Leverbaar als bromfiets (45km/uur, dus met helmplicht) of als snorfiets (25km/uur, dus geen helmplicht).

• 60V 1500Watt elektromotor met 25 OF 45 km/uur topsnelheid
• Actieradius van maximaal 120km
• Hydraulische schijfrem en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 12 Inch luchtbanden
, spiegels en toeter
• Verkrijgbaar in wit met parelmoereffect
• Voor meer specificaties klik hier

€ 3298,- (enkel een demo model op voorraad)
Prijs is inclusief kenteken en rijklaar maken en inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten.
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Z3 SXT-Scooters Z3
Z3 rear SXT Z3 voorwiel

In het geval van de SXT Z3 hebben we het over een zo genoemde 'private label': onze SXT Z3 scooters worden gefabriceerd door het gerenomeerde merk Yadea die enkel producten in het hogere segment fabriceert. En dus ook voor SXT-Scooters! We hoeven hier niet geheimzinnig over te doen, maar nu hebben we het dus toevallig (min of meer) wel over een andere sticker echter met een sterk concurrerend prijskaartje (zeker in Nederland/Europa) wat mogelijk is vanwege het mooie, complete en groeiende merk SXT-Scooters.

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Zo zit er een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd, maar ook het LCD scherm is een aanwinst vanwege de erg duidelijke zichtbaarheid. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Z3 op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.