SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox

SXT Velox elektrische vouwfiets

De SXT Velox is de eerste (vouw) fiets in het SXT-Scooters assortiment. Het high-end frame is gemaakt van een magnesium legering en bestaat uit een unibody design zodat er geen verbindingen en geen lasnaden in het frame zitten. Dit maakt het frame extreem stabiel en resistent.

De e-bike kan in slechts enkele eenvoudige stappen worden opgevouwen en kan zo snel en eenvoudig worden teruggebracht tot extreem compacte afmetingen. Direct naast het vouwmechanisme bevindt zich ook het batterijcompartiment waarin de 36V lithium-ionbatterij, aangedreven door hoogwaardige LG 18650-cellen, is bevestigd en diefstalbestendig is ondergebracht. De accu zelf zit in een hoogwaardige aluminium behuizing en is na ontgrendeling met de bijgeleverde sleutel in een handomdraai te verwijderen aan de bevestigde draagbeugel. De oplaadtijd van de accu met de meegeleverde 2A lader is 2,5 uur. De actieradius is tot 60 km in Eco-modus met een motorondersteuning tot max. 25 km / u.

€ 1198,- Velox (enkel in wit voorradig)
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten en rijklaar maken.
Voor het rijklaar maken rekenen wij bij dit model €50,- als u dit niet zelf wenst te doen.

Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

De borstelloze DC-naafmotor heeft een motorvermogen van 250 W en een koppel van 12 Nm en kan in 3 verschillende niveaus worden aangestuurd - Sport / Normal en Eco-modus om onderweg zo energiezuinig mogelijk te zijn, of om toegang te hebben tot de volledige motor kracht wanneer nodig voor het beheersen van hellingen.

De SXT Velox heeft een centrale schokbreker op het achterwiel, die samen met de 16 inch luchtbanden zorgt voor een comfortabele rit. Bij de levering is een LED-voor- en achterlicht inbegrepen. Het ergonomisch gevormde zadel is in hoogte verstelbaar.

Aan het stuur is de bedieningseenheid met een LCD-display bevestigd, waarop het batterijniveau, de huidige snelheid, de afgelegde afstand en de verschillende snelheidsmodi gemakkelijk af te lezen en aan te passen zijn.

Het gewicht van de SXT Velox incl. batterij weegt 18,9 kg en is geschikt voor een laadvermogen tot 120 kg. Deze vouwfiets komt ook met voor- en achterspatboren.


SXT Velox Max elektrische vouwfiets

Zoals de naam al doet vermoeden, is de nieuwe SXT Velox MAX de maxi-versie van de SXT Velox, die enkele jaren geleden succesvol door SXT-Scooters op de markt werd gebracht.

De verschillen zitten in het frame en de bandenmaat. Daarnaast heeft de SXT Velox MAX e-bike een versnellingsmechanisme zodat je ook over langere afstanden comfortabel kunt reizen en makkelijk op hogere snelheiden kan rijden.

Voor het framemateriaal wordt de beproefde magnesiumlegering van zijn voorganger gebruikt. De 20 inch wielen zijn uiteraard voorzien van luchtbanden en binnenbanden en gemonteerd met een wielbasis van 110cm.

Ondanks de grotere afmetingen van de SXT Velox MAX (zie productfoto's voor vergelijking met de SXT Velox onderaan deze pagina), kan hij ook worden opgevouwen tot een ruimtebesparend formaat van slechts 90 x 42 x 80 cm (LxBxH) en zo in de opbergruimte worden opgeborgen van bijvoorbeeld de camper of caravan. De totale afmeting uitgeklapt is 158 x 58 x 110 cm (LxBxH).

€ 1598,- Velox Max (zwart en wit voorradig)
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten en rijklaar maken. Voor het rijklaar maken rekenen wij bij dit model €50,- als u dit niet zelf wenst te doen.
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox SXT Velox
De voor- en achterverlichting, de ingebouwde reflectoren en de snelheidslimiet komen overeen met de maximale waarden die voor elektrische fietsen zijn voorgeschreven. De borstelloze naafmotor op het achterwiel zorgt voor de max. toegestane ​​250 Watt.

De in het frame ingebouwde accu is een 36V lithium-ionaccu met een capaciteit van 280 Wh (36V 7,8 Ah) - hierdoor is een actieradius tot max. 80 km mogelijk. Het frame is goedgekeurd voor een laadvermogen tot 120 kg.

In tegenstelling tot de SXT Velox heeft de SXT Velox MAX ook een Shimano Tourney-versnellingsbak met 6 versnellingen, zodat je ook op langere afstanden met verschillende snelheden comfortabel vooruit kunt. Het ingebouwde remsysteem is zowel voor als achter een schijfremsysteem.

De hoogte van het zadel is verstelbaar en naast de comfortabele vulling is het frame aan de achterzijde geveerd door een centrale schokdemper.

Naast de 2A-oplader omvat de levering ook de voor- en achterspatborden.

Specificaties SXT Velox en Velox Max elektrische vouwfiets

  SXT Velox SXT Velox Max
Max. Bereik (bij 22°C met 70 kg) 60 km 80 km
Max. snelheid met trapondersteuning 25 km/h 25 km/h
Versnellingen 1 6 (Shimano)
Motortype 250 Watt Brushless hub motor
Max. gewicht bestuurder 120 kg 120 kg
Max. hellingshoek 15° 15°
Lenge, breedte, hoogte 135 x 58 x 103 cm 158 x 58 x 110 cm
Lenge, breedte, hoogte gewouwen 77 x 43 x 64 cm 90 x 42 x 80 cm
Frameformaat 13 inch 16 inch
Stuurhoogte 103 cm nnb
Zadelhoogte 76-92 cm 88 - 99 cm
Wheelbase 95 cm 110 cm
Gewicht inclusief batterij 18,9 kg 21,8 kg
Battery weight 1,3 kg nnb
Battery capacity 36V 5,2Ah 36V 7,8Ah
Battery capacity in Wh 187,2 Wh 280,8 Wh
Battery type 18650 Lithium-ion
Battery verwijderbaar voor laden Ja
Max. laadtijd 3 uur 5 uur
Max. laadcycles 1000
Vering Central Shock Absorber
Remmen Schijfremmen voor- en achterwiel
Banden 16" x 1.95 lucht 20" x 2,125 lucht
IP protection class IPX4
Frame materiaal Magnesium alloy
Wat wordt geleveerd SXT Vouwfiets, lader, manual, achterlicht, spatborden
Verlichting LED

SXT velox en Velox max vergelijking