SXT Neo, een lichte compacte elektrische step van aluminium

De SXT Neo is het "kleine broertje" van de SXT Carbon v2: gemaakt van aluminium (en dus iets zwaarder dan carbon) en afwerking en elektronica is van een iets lager niveau. Maar daardoor wel een stuk betaalbaarder. Licht van gewicht, makkelijk opvouwbaar, fijn te rijden en erg compact dus ideaal om mee te nemen in auto, bus of trein of op vakantie voor in de camper of Caravan.

• 9,7kg eigen gewicht (inclusief accu!) en zeer compact
• 250Watt borstelloze naaf-elektromotor (dus geen ketting of aandrijfriem) met topsnelheid van 26km/uur
• 36V 238Wh (6.6Ah) Lithium accu met actieradius tot 25km
• Cruise Control
• LCD boordcomputer met vele functies
• Electromagnetische rem voor en mechanische rem achter
• 6 inch rubberbanden
• Voor meer specificaties klik hier

SXT Neo € 548,- (nog 1 nauwelijks gebruikt demo-model leverbaar voor €400)
inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Neo zwart Neo vouwstep
SXT Neo wit Neo wit gevouwen

Vanwege het superlage gewicht kan deze SXT Neo step opgevouwen bijna overal mee naartoe worden genomen: in bus en trein, in de kofferbak van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot, enzovoort. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!
In België mag deze step echter wel als voortbewegingstoestel op de openbare weg worden gebruikt (mits afgesteld op maximaal 18km/uur). Klik hier voor meer informatie over voortbewegingstoestellen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.