SXT Buddy v2, een mooie stevige compacte elektrische step

De SXT Buddy is van de lichte steps het stevigste model en rijdt (naar ons idee) het beste. Licht van gewicht, makkelijk opvouwbaar, fijn te rijden en erg compact dus ideaal om mee te nemen in auto, bus of trein of op vakantie voor in de camper of Caravan.

• 13kg eigen gewicht (inclusief accu!) en zeer compact
• 300Watt borstelloze naaf-elektromotor (dus geen ketting of aandrijfriem) met topsnelheid van 27km/uur
• 36V 280Wh (7.8Ah) Lithium accu met actieradius tot 23km
• Cruise Control
• Trommelrem achter
• 8.5 inch luchtbanden
• Voor meer specificaties klik hier

SXT Buddy v2 € 1098,- (enkel op bestelling leverbaar)
inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Buddy SXT Buddy
Buddy Buddy Orange

In het geval van de SXT-Buddy hebben we het over een zo genoemde 'private label': onze SXT-Buddy steps worden gefabriceerd door het gerenomeerde merk Inokim die enkel producten in het hogere segment fabriceert. En dus ook voor SXT-Scooters! We hoeven hier niet geheimzinnig over te doen, maar nu hebben we het dus toevallig (min of meer) wel over een andere sticker echter met een sterk concurrerend prijskaartje (zeker in Nederland/Europa) wat mogelijk is vanwege het mooie, complete en groeiende merk SXT-Scooters.

Vanwege het superlage gewicht kan deze SXT Buddy step opgevouwen bijna overal mee naartoe worden genomen: in bus en trein, in de kofferbak van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot, enzovoort. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!
In België mag deze step echter wel als voortbewegingstoestel op de openbare weg worden gebruikt (mits afgesteld op maximaal 18km/uur). Klik hier voor meer informatie over voortbewegingstoestellen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.