SXT300 elektrische powerstep

Vergelijkbaar als de SXT100 echter dan groter en sterker met 300Watt elektromotor en sinds de zomer van 2018 standaard uitgevoerd met een lithium batterij. Dat is dus een heel stuk beter en lichter dan soortgelijke modellen met loodaccu's, en dat voor die prijs! Brede luchtbanden en een schijfrem op het achterwiel. Deze lichte en blitse step zit tussen de kinder- en volwassen steps in en is dus niet enkel voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen die een lichter model met een zachter prijskaartje zoeken.

• 24V 300Watt elektromotor met topsnelheid van 20 km/uur en actieradius van ca 20km
• Schijfrem achter
• 26cm luchtbanden met weg-profiel
• met zadel (niet zichtbaar op foto's)
• Voor meer specificaties klik hier

NIET MEER LEVERBAAR

De SXT300 wordt aangedreven door een 300Watt elektromotor en heeft een kettingaandrijving. De 26cm luchtbanden zijn met binnenband en de SXT300 is ook opvouwbaar zodat hij makkelijk thuis opgeborgen kan worden of meegenomen in de auto, caravan, camper of boot, net zoals bij de grotere modellen. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.Lees meer? Klik hier

Deze scooter heeft een 140mm schijfrem op de achteras en het gasgeven gaat bij deze SXT300 met een draaigasgever aan de rechterkant van het stuur. De maximale snelheid van de SXT300 is ongeveer 20 km/h afhankelijk van de rijstijl en het terrein en het bereik is ongeveer 22km. Het maximale bereik is afhankelijk van vele factoren (zoals gewicht, rijstijl, wegomstandigheden, bandenspanning, laadtoestand batterij, enz) en kan daarom variëren. De geïntegreerde batterij is een lithiumaccu van 24V met 7,5Ah capaciteit.

Om de step overal neer te kunnen zetten, zit er een gemakkelijke standaard aan de zijkant zodat de step snel en stevig geparkeerd kan worden.

Informatie over kwaliteit, alternatieven en imitaties van de SXT-Scooters

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.