SXT Raptor v3 scooter.

Elektrische scooters duur? Nou ok... ze zijn iets duurder in aanschaf dan benzine brommers maar het verschil heb je aan onderhoudskosten snel terugverdiend want een elektro-scooter heeft geen onderhoud aan de motor en elektronica nodig. En als je een keer een nieuwe accu nodig hebt, die heb je gedurende zijn levensduur ruimschoots terugverdiend met de bespaarde benzinekosten. Economisch en millieu technisch is een elektrisch product absoluut de beste keuze, maar daarnaast heb je ook een waanzinnige trekkracht en is het lekker elektrisch zoeven. Leverbaar als bromfiets (45km/uur, dus met helmplicht) of als snorfiets (25km/uur, dus geen helmplicht).

• 72V 1500Watt elektromotor (2500Watt piekvermogen) met 25 OF 45 km/uur topsnelheid
• Actieradius van maximaal 50km
• Hydraulische schijfremmen en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 12 Inch luchtbanden met weg-profiel
, spiegels, toeter en contactslot
• Verkrijgbaar in rood/zwart, groen/zwart of blauw/zwart
• Voor meer specificaties klik hier

NIET MEER LEVERBAAR

SXT Raptor Raptor v2
Raptor achterkant Sxt achterwiel

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Er zit standaard een alarm ingebouwd met afstandbediening. Als het alarm afgaat, wordt tevens het achterwiel geblokkeerd zodat de scooter niet weg gerold kan worden. Tevens zit er ook een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Raptor op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.