SXT Gekko V3 scooter.

De SXT Gekko V2 is ten opzichte van zijn voorganger op een aantal punten verbeterd en doorontwikkeld. Het grootste verschil is dat er nu een 1380Wh Lithium batterij wordt gebruikt die dmv een handvat eenvoudig eruit genomen kan worden. Lithium batterijen zijn op alle punten beter dan loodbatterijen. Ze zijn uiteraard wel kostbaarder, maar een stuk lichter, makkelijker in gebruik en met een beter rijgedrag. Een halflege loodbatterij rijdt bijvoorbeeld een stuk langzamer dan een volle, een lithiumbatterij blijft ongeveer even snel.

• 48V 1200Watt elektromotor met 45 km/uur topsnelheid (dus helm verplicht)
• Actieradius van maximaal 50km
• Hydraulische schijfrem voorwiel en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 10 Inch luchtbanden
, spiegels, toeter en contactslot met alarm en afstandbediening
• Verkrijgbaar in wit
• Voor meer specificaties klik hier

NIET MEER LEVERBAAR

SXT Gekko Gekko v2
Gekko achterkant Gekko achterband

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Er zit standaard een alarm ingebouwd met afstandbediening. Als het alarm afgaat, wordt tevens het achterwiel geblokkeerd zodat de scooter niet weg gerold kan worden. Tevens zit er ook een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Gekko op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.