Informatie over rijklaar bezorgen:

Als u een product uit ons assortiment compleet rijklaar op een door u gewenst adres afgeleverd wilt krijgen, dan zijn de bezorgkosten hiervoor €75,- per step. Voor Zeeland en België is dit €100,- per step. Voor de Waddeneilanden is dit €150,- per step.

Uiteraard kunnen wij al onze producten ook als pakket (in de originele verpakking) met de post verzenden tegen lagere verzendkosten (klik hier). Echter kunnen wij het bestelde product als pakket niet rijklaar verzenden want dan past het simpelweg niet meer in de verpakking. Rijklaar maken dient u bij een verzending dan zelf te doen, maar bij een bezorging dus niet.

Mocht u simpelweg een compleet gecontroleerd en geheel rijklaar product willen bestellen en u bent niet in de mogelijkheid om een product uit ons assortiment af te komen halen, dan kunnen wij deze dus ook op elk gewenst adres op afspraak langs brengen.

Wij komen uw bestelling rijklaar bezorgen na ontvangst van het totale factuurbedrag. Betalen op het moment dat het product rijklaar bij u wordt afgeleverd is niet mogelijk.