Onemile Onemile Onemile Onemile Onemile Onemile

Onemile Scrambler S

Een Onemile rijden is leuk en veilig! Echt Onemil DNA, er is wederom speciale aandacht besteed aan het elektronische beheer en de uitrusting van de SCRAMBLER S. Deze supercharged speedbike is gemaakt voor dagelijkse ritten, om snel het stadscentrum te bereiken als je aan de rand woont. Dankzij zijn krachtige motor kan hij lange stukken weg aan. Hij haalt moeiteloos 45 km/u en kan gemakkelijk de auto vervangen voor uw reizen. De ondersteuningssnelheid is variabel, zodat u langzamer kunt rijden als u kruispunten nadert en in dichtbevolkte stedelijke gebieden, waardoor uw ritten comfortabel en snel worden bij elke trap van het pedaal. Tevens kan de Scrambler ook puur op de duimcontroller rijden, dus zonder te trappen.

€ 2498,- (op dit moment enkel een wit demo model leverbaar)
inclusief BTW,
exclusief verzendkosten en kenteken en rijklaar maken.
Voor het kenteken en rijklaar maken rekenen wij bij dit model in totaal €150,- als u dit niet zelf wenst te doen.

Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Specificaties

 
Beschikbare kleuren

Ontwerp en uitrusting

SCRAMBLER S profiteert van een prachtige designkwaliteit.

De batterij van 52V12.4Ah is uitneembaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opladen (4h). In overeenstemming met de wetgeving is hij uitgerust met alle benodigde accessoires: claxon, achteruitkijkspiegel, 3-standen verlichting voor (dag, dimlicht, volledige koplamp) en achterverlichting, groot bagagerek, versterkte standaard en USB-poort.

De kleur van het scherm kan worden aangepast.

Mogelijke instellingen: Bepaal max. snelheid in elektrische modus / ontgrendelcode

 

Power

De motor van 850 W geeft kracht en dynamiek aan deze SCRAMBLER.

Deze elektrische speedbike is een technisch hoogstandje, zowel wat betreft ergonomie, zorgvuldig geselecteerde componenten als materialen. Het herbergt een batterij die in slechts 4 uur volledig kan worden opgeladen en biedt u tussen 30 en 70 km autonomie, afhankelijk van de ondersteuningsmodus.

 

Comfort & veiligheid

Brede 4 inch Comfort banden geschikt voor alle ondergronden.

Vooraan verstelbare hydraulische schokdempers, NUTT hydraulische schijfremmen.

Uitrusting die aan dezelfde veiligheidscriteria voldoet als een motorfiets: verlichting, dag en nacht, claxon, achteruitkijkspiegel.

SPEEDBIKES, VOORDELEN EN VERPLICHTINGEN

• Fietsen met een trap ondersteuning zonder 25 km/u beperking die hier wordt besproken, genaamd Speedbike of Speedpedelec (Categorie L1e), volgen de bromfietswetgeving, volgens Europese EEC-norm.

• Deze norm is nodig om legaal met uw speedbike op de openbare weg te kunnen rijden. Zo kun je je overal vrij bewegen, net als met een auto of motor. Het is tevens een garantie voor de productkwaliteit.

• Anderzijds is de gelukkige eigenaar van de speed-bike natuurlijk verplicht om een ​​aantal criteria te respecteren, zoals:
- Het opmaken van een kentekenbewijs (dit verzorgd MotoPed) plus het afsluiten van een verzekering en het bezit van minimaal een bromfietsrijbewijs.
- In Nederland moet de gebruiker van een Speedbike ook een bromfiets-goedgekeurde helm dragen.
- Ten slotte, aangezien Speedbikes als bromfietsen worden beschouwd, mag deze niet op het fietspad bereden worden (tenzij anders aangegeven).