Go-Ped Super GSR46r

Made In USA
Jos Verstappen op Go-Ped SGSR46r

Superlicht en met een waanzinnig sterke en snelle motor, de Super GSR46r is de snelste en krachtigste gemotoriseerde productie step ter wereld. Dit model is speciaal ontworpen voor op de race-track, alleen dan gericht voor de 40cc+ klasse. Gebaseerd op de vroegere GSR40i Interceptor en een soort van opvolger hiervan dus supersterk en met absoluut een zeer hoge kwaliteit.

€ 1598,- inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Voor alle specificaties klik hier

Sinds een paar jaar rijden Jos Verstappen en zijn zoon Max op de Super GSR46r. Jos was uiteraard op zoek naar het snelste en beste wat er is en kwam derhalve bij Motoped terecht. Deze snelle jongens zijn erg enthousiast over de Go-Ped en dat is niet makkelijk want ze zijn heel wat gewend. Maar met de producten van Go-Ped gaat dat eigenlijk bijna automatisch.

Goped Super GSR46r

Absolute kracht: PMW onthult de snelste benzinestep op aarde, de nieuwe Super GSR46R

De Super GSR46R van Patmont Motor Werks is de nieuwste aanvulling van het Go-Ped assortiment en zal zelfverzekerd een nieuwe maatstaf neerzetten wat betreft kracht en snelheid in de gemotoriseerde step markt en race-wereld.

Goped Super GSR42r

De Super GSR46R plukt de vruchten van de excellente ervaring van PMW met het maken van scooting machines die gemaakt zijn voor het race-circuit. Het genereert nooit eerder vertoonde power en verbazingwekkende snelheden. Tegelijkertijd houdt het vast aan het Go-Ped kenmerk van een lichtgewicht machine zoals alle Go-Ped producten, met een eigen gewicht van slechts 21kg.

Ontwikkeld vanuit de legendarische GSR40Tsi – Interceptor Go-Ped – is de Super GSR46R aangedreven door dezelfde motor als van de onbevreesde Trail Ripper GTR46. Uitgerust met een patent pending centrifugaalkoppeling kettingaandrijvingmechanisme met een tandwielverhouding van 6/76, levert de GP460RS motor 4.5pk en 2.31 ft-lbs koppel met een maximum toerental van 17.500 rpm. Dit zorgt voor waanzinnige prestaties bij zowel hoge als lage snelheden. Met tuning kan er zelfs meer dan 5.5pk en 2.6 ft-lbs koppel gehaald worden met bijvoorbeeld een aftermarket uitlaat.

De Mad Dog schijfremsystemen aan de voor- en achterkant zorgen voor excellente remprestaties welke perfect passen bij het vermogen en snelheid van de SGSR46R.

Alle beste race componenten van Patmont Motor Werks worden standaard gebruikt: berekend op zwaar gebruik 4130 chromoly stalen frame en dubbelzijdige voorvork, TT luchtbanden gemonteerd op lichtgewicht magnesium velgen en 20" crossmotorstijl "Tim Patmont bend" racing stuur uitgerust met een 'slide tube clamp', 'billet stem pro clamp', 'Go-Ped race pad' and professionele controle handles.

De SGSR46R is verkrijgbaar in vier poedergecoate kleuren: gloss black, championship orange, Ferrari red en Beach Boy blue.

De laatste 21 jaar heeft PMW continue geïnnoveerd en heeft PMW altijd de beste en snelste race-bestendige motorsteps geproduceerd in de wereld. Vandaag geeft de Super GSR46R aan coureurs de absolute kracht wat ze nodig hebben om de competitie op het startpunt verbaasd achter te laten.

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.