Go-Ped Super Go-Quad 46

Made In USA

Goped Super Goquad 46

Klik op bovenstaand plaatje voor een grote weergave van de Super Go-Quad.

De Super GoQuad46 is door zijn grotere motor de overtreffende trap van de Super GoQuad30. Zowel in topsnelheid als in trekkracht, dus met dit model laat je de concurrentie ver achter je. Ook voor dit model geldt dat door de sterke motor, het compacte ontwerp en de "one-size-fits-all" filosofie, deze kart een absolute must-have is voor diegene met een voorliefde voor racen. Met een GoQuad van Go-Ped krijg je de ultieme race ervaring voor een zeer aangenaam budget.

Hij past makkelijk in de achterbak van een personenauto dus hij kan altijd makkelijk meegenomen worden. De kart is zonder aanpassingen zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. De makkelijke bediening maken van deze kart een funmachine op 4 wielen voor alle leeftijden.

Voor alle specificaties klik hier

€ 1598,- inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

 

Klik op de afspeelknop hierboven voor een introductiefilmpje van de Go-Ped Super Go Quad 46

Super Goquad close racing

Het verhaal

Dit is de volgende generatie van de Go-Quad micro kart. PMW is trots om het succesvolle en bijzondere Micro kart assortiment uit te breiden met de nieuwe Super Go-Quad 46! De Super Go-Quad 46 is het laatste 'top of the line' Go-Quad model en zal de kartpassie van gebruikers en go-kart racers tot een nieuw professioneel hoogtepunt brengen!

Ontwikkeld met het winnende Super Go-Quad 30 ontwerp, alleen dan is de Super Go-Quad 46 uitgerust met de waanzinnige GTR46 motor en aandrijving.

De GP460RS Go-Ped® motor, welke een ongelooflijke 4,5pk genereert en een max toerental van 17.500rpm, en de 78mm automatische centrifugaalkoppeling brengt de nieuwe SGQ46 tot de limieten van Micro Kart Racing. De Ferrari rode poedercoating geeft het een waanzinnig kleur wat deze unieke race-machine absoluut verdient.

Een starre achteras Super-Go-Quad.
De grootste verbetering bij de nieuwe Super Go-Quad was voor PMW om de enkelzijdige aandrijving te laten voor wat het is en over te stappen op wat op een schakelkart standaard is, namelijk een starre achteras. Dit zorgt ervoor dat de Super Go-Quad tweewiel aandrijving heeft en op beide achterwielen remt. In tegenstelling tot alle vorige Go-Quads, heeft de SGQ46 nu dus een 100% gelijke sturing in beide richtingen en trekt hij niet meer naar één kant met remmen of optrekken.

Deze enorme verbetering geeft de beste 'handling' voor berijders. Het zorgt voor veiligheid en absolute controle terwijl er ook veel snellere rondjes gereden kunnen worden.

De kettingaandrijving en centrifugaalkoppeling op de Super Go-Quad 46 is standaard.

Verbeterde geometrie aan de voorzijde voor superieure 'handling'.
Een nieuw ontworpen stuurplaat is toegepast en zorgt er voor dat het sturende wiel aan de binnenkant net iets scherper stuurt dan het wiel aan de buitenkant. Dit heet ook wel “Ackerman Steering”, en zorgt voor excellent responsief stuurgedrag.

Na uitbundig testen door PMW “Skunk Werks” en bewezen prestaties op de race-track, is de 'caster' (de hoek waarbij de voorwielen achterover hangen) geoptimaliseerd tot 17 graden om "pushing" te minimaliseren en als gevolg hiervan biedt het een stuk beter bochtenwerk.

De 5cm extra toegevoegde lengte aan de vooras draagt ook bij aan excellente stabiliteit en 'handling' prestaties van de Super Go-Quad46.

De handgrepen zijn ergonomisch verbeterd. Breder, lager en een klein beetje voorwaarts, zorgen ze voor een agresievere locatie. Ze hebben een 20 graden buiging voor het ultieme rijders comfort, maar wat er ook voor zorgt dat dit nu de eenvoudigste Go-Quad is om in en uit te stappen.

Een bewezen winnaar!
De Super Go-Quad 46 biedt absoluut ongeëvenaarde kenmerken en prestaties. Dit werd door de basis waarmee de SGQ46 is gebouwd, de SGQ30, al bewezen voordat deze officieel op de markt werd gebracht tijdens de eerste ISA Race van het seizoen. Tijdens dit weekend bij de ISA Scootercross® races in Phoenix, was de nieuwe Super Go-Quad 30 getest in de Endurance Quad klasse door Tim Patmont. De Super Go-Quad 30 kwam nieuw uit de doos en heeft het gepresteerd om de eerste plaats te winnen met een waanzinnige 167 ronden in de drie kwartier durende continue race! De eerstvolgende racer was negen keer op een volle ronde gezet door deze nieuwe Super Go-Quad!

Niet alleen bewees deze race de prestaties en betrouwbaarheid van de nieuwe Super Go-Quad 30, het liet gelijk zien hoe dominant deze SGQ30 is op de racebaan, dus ga maar na hoe dominant de Super Go-Quad 46 is. En tegelijkertijd zijn het de leukste en door efficiënte productie ook veruit de minst dure mikrokarts. Je krijgt nu veel meer kenmerken en prestaties voor minder geld dan de vorige Super Go-Quad.

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde kart officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.