Go-Ped Super Go-Quad 30

Made In USA

Goped Super Goquad 30

Klik op bovenstaand plaatje voor een vergroting.

Met de Super GoQuad30 kan je ten allen tijden een kart bij je hebben met absolute race kwaliteiten. Door de sterke motor, het compacte ontwerp en de "one-size-fits-all" filosofie, is deze kart een absolute must-have voor diegene met een voorliefde voor racen. Een betere race-ervaring kan je niet krijgen met hetzelfde budget.

Hij past makkelijk in de achterbak van een personenauto dus hij kan altijd makkelijk meegenomen worden. De kart is zonder aanpassingen zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. De makkelijke bediening maken van deze kart een funmachine op 4 wielen voor alle leeftijden.

Voor alle specificaties klik hier

€ 1368,- inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Klik op de afspeelknop hierboven voor een introductiefilmpje van de Go-Ped Super Go Quad 30

Super Goquad close racing

Het Verhaal

De nieuwe Super Go-Quad 30 verpulverd zonder twijfel alle competitie. Gebaseerd op het zeer succesvolle platform van de originele Go-Quad, is het Skunk Werks gelukt om het nog meer te verbeteren door aanpassingen te hanteren zoals top racers dit hebben gedaan om het uiterste op de baan eruit te persen. Deze bewezen verbeteringen zijn nu standaard.

Een starre achteras Super-Go-Quad.
De grootste verbetering bij de nieuwe Super Go-Quad 30 was voor PMW om de enkelzijdige aandrijving te laten voor wat het is en over te stappen op wat een schakelkart standaard is, namelijk een starre achteras. Dit zorgt ervoor dat de Super Go-Quad 30 tweewiel aandrijving heeft en op beide achterwielen remt. In tegenstelling tot alle vorige Go-Quads, heeft de SGQ30 nu dus een 100% gelijke sturing in beide richtingen en trekt hij niet meer naar één kant met remmen of optrekken.

Deze enorme verbetering geeft de beste 'handling' voor berijders. Het zorgt voor veiligheid en absolute controle terwijl er ook veel snellere rondjes gereden kunnen worden.

De kettingaandrijving en centrifugaalkoppeling op de Super Go-Quad 30 is standaard. Hij heeft een iets lagere tanwielverhouding als voorgaande modellen voor de beste acceleraties vanuit stilstand en optrekkend vanuit de bocht.

Verbeterde geometrie aan de voorzijde voor superieure 'handling'.
Een nieuw ontworpen stuurplaat is toegepast en zorgt er voor dat het sturende wiel aan de binnenkant net iets scherper stuurt dan het wiel aan de buitenkant. Dit heet ook wel “Ackerman Steering”, en zorgt voor excellente responsief stuurgedrag.

Na uitbundig testen door PMW “Skunk Werks” en bewezen prestaties op de race-track, is de 'caster' (de hoek waarbij de voorwielen achterover hangen) geoptimaliseerd tot 17 graden om "pushing" te minimaliseren en als gevolg hiervan biedt het een stuk beter bochtenwerk.

De 5cm extra toegevoegde lengte aan de vooras draagt ook bij aan excellente stabiliteit en 'handling' prestaties van de Super Go-Quad 30.

De handgrepen zijn ergonomisch verbeterd. Breder, lager en een klein beetje voorwaarts, zorgen ze voor een agresievere locatie. Ze hebben een 20 graden buiging voor het ultieme rijders comfort, maar wat er ook voor zorgt dat dit nu de eenvoudigste Go-Quad is om in en uit te stappen.

Een bewezen winnaar!
De Super Go-Quad 30 biedt absoluut ongeëvenaarde kenmerken en prestaties, wat al werd bewezen voordat hij officieel op de markt werd gebracht tijdens de eerste ISA Race van het seizoen. Tijdens dit weekend bij de ISA Scootercross® races in Phoenix , is de nieuwe Super Go-Quad 30 getest in de Endurance Quad klasse door Tim Patmont. De Super Go-Quad 30 kwam nieuw uit de doos en heeft het gepresteerd om de eerste plaats te winnen met een waanzinnige 167 ronden in de drie kwartier durende continue race! De eerstvolgende racer was negen keer op een volle ronde gezet door deze nieuwe Super Go-Quad!

Niet alleen bewees deze race de prestaties en betrouwbaarheid van de nieuwe Super Go-Quad 30, het liet gelijk zien hoe dominant deze SGQ30 is op de racebaan. En tegelijkertijd is het de leukste en door efficiënte productie ook veruit de minst dure. Nu al veelbesproken en veelgevraagd, de nieuwe Super Go-Quad 30 is zeer begeerlijk geprijsd. Je krijgt nu veel meer kenmerken en prestaties voor minder geld dan de vorige Super Go-Quad.

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde kart officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.