Go-Ped Trail Ripper 46 & Interceptor

Made In USA

De Go-Ped Trail Ripper maakt zijn naam helemaal waar! Dit model van GoPed is in elk opzicht gemaakt voor heftig off-road of all-road gebruik. De sterke 46cc motor die standaard al 4.5 pk levert drijft via een automatische koppeling & ketting het achterwiel aan. Het profiel van de banden is uitermate geschikt voor het zwaarste terrein met de GTR46 terwijl met de GTR46i ook wat comfortabeler op verharde ondergrond gereden kan worden. Met zijn unieke, zeer eenvoudig in te stellen vering vóór en achter zal deze Go-Ped zich eenvoudig een weg door ruig terrein banen.

Voor alle specificaties klik hier
goped trail ripper 46 goped GTR40 jump

De GTR46 is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar:
* Puur offroad met de GTR46r
* Allroad met de GTR46i oftewel de Interceptor

Het verschil tussen de GTR46r en GTR46i is enkel het profiel van de banden en de tandwielverhouding. Verder zit er op de GTR46r iets meer bescherming rondom de motor, want de GTR46r is echt een crossmotor waar je op moet staan en de GTR46i is meer een off-road motor waar je op moet staan.

€ 1768,- inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Klik op de afspeelknop hierboven voor een introductiefilmpje van de Go-Ped GTR46r en GTR46i.


Klik op de afspeelknop hierboven voor het originele promotiefilmpje van Go-Ped van de Trail Ripper

goped GTR40 Go-Ped GTR40 review
goped GTR40
Wij hebben een GTR uitgeleend voor een review door het Tech/livestyle magazine Bright. Klik op de foto hierboven voor deze review.

 

Go-Ped in holywood film

Het verhaal
Na jaren van zeer nauwkeurige engineering bij Skunk Werks en jubelend over de C.I.D.L.I., heeft Patmont Motor Werks (de uitvinders van de huidige gemotoriseerde stepjes en ontwikkelaars van het Go-Ped® merk) onlangs de lancering van hun nieuwe pure off the road motoped aangekondigd, de Go-Ped® Trail Ripper 46.

Het is niet langer nodig om op de verharde ondergrond te rijden. Deze waanzinnig motorstep weegt slechts 21kg maar brengt 4.5pk op de grond met een eenvoudige en afstelbare patent pending veersysteem.

C.I.D.L.I. staat voor Cantilevered Independent Dynamic Linkless Indispension. Dit unieke veersysteem aan voor- en achterkant werkt met een zogenaamde 'swing arm' en is essentieel voor deze praktische en waanzinnige lichtgewicht off-road machine.

Voorheen hebben anderen traditionele veersystemen geïntroduceerd op hun producten. Maar...., gewicht, complexheid, betrouwbaarheid, korte veerweg en formaatproblemen hebben voorkomen dat dit soort producten tot een echt off-road succes hebben geleid.

Goped Trail Ripper

De Go-Ped® Trail Ripper 46 heeft nu gebroken met dit paradigma en volgt de traditionele crossmotor veerwegspecificatie van "de helft van de wieldiameter". Voor- en achterwielen hebben 4x11 inch "knobbies" en het C.I.D.L.I. veersysteem haalt een ongekende 15cm veerweg aan beide kanten.

Overige zeer interessante en belangrijke voordelen zijn gerealiseerd door dit eenvoudige maar efficiënte ontwerp:
Beide swingarmen zijn vrijhangende 4130 Chromoly carbonstaal buizen en de velgen zijn gemaakt van ultralicht Magnesium. Dit zorgt voor een zeer laag onafgeveerd gewicht wat betekend dat de wielen beter in contact blijven staan met de grond bij oneffenheden. Het resultaat hiervan is een excellente wegligging en hanteerbaarheid. Dit ontwerp is ook zeer eenvoudig in onderhoud. Om de verschillende stuurmanskunsten, gewichten en voorkeuren van verschillende berijders op te kunnen vangen, kan het veersysteem afgesteld worden van zeer zacht tot zeer hard door de elastomeer compressie regelaars. Deze regelaars verhogen of verlagen dan ook de natuurlijke dempende karakteristieken van het veersysteem. De C.I.D.L.I. veersysteem geometrie zorgt ook voor zeer efficiënte 'anti duik' eigenschappen als er geremd wordt met de krachtige en race bestendige dubbele "mad dog" schijfremsystemen.

Voor de aandrijving introduceert PMW een nieuwe 4 poorts, 4.5pk, hoge compressie, hoog toerental (tot 17.500 rpm) 45.7cc tweetakt motor. Deze doelgerichte ontworpen motor is PMW's best presterende benzinemotor van Go-Ped's assortiment. De aandrijving geschiedt door middel van een ketting/tandwielsysteem met een 78mm grote automatische centrifugale koppeling. Er is een tandwielverhouding gekozen die zorgt voor een hoge trekkracht en mooie topsnelheid. Dit zorgt voor de meeste fun met off-road rijden met de GTR.

Voor de kettingspanning gebruikt PMW's een patent pending afstelbare motorsteun wat ook vaak gebruikt wordt in vele andere succesvolle raceproducten.

Het enkelbuis Chromoly frame en het versterkte vliegtuigkwaliteit 6061-T6 opvouwbare stuur met Tim Patmont handvat (zoals op de TSi) zorgen ervoor dat de Go-Ped® Trail Ripper 46 een zeer laag eigen gewicht heeft. Gecombineerd met het revolutionaire C.I.D.L.I. veersysteem, is het niet alleen zeer praktisch maar het creëert ook een nieuwe manier om een hoogwaardige en veilige manier van off the road FUN te hebben.

GTR40 vering

go ped gtr 40

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.