Goped Goquad 25

Go-Ped GoQuad 25

De GoQuad is de Go-Ped die mensen met een voorliefde voor vierwielers zal aanspreken. De eerste GoQuad is ontworpen in 1989 en wel zó dat hij makkelijk in de achterbak van een personenauto meegenomen kan worden. De kart is zonder aanpassingen zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. De makkelijke bediening maken van deze kart een funmachine op 4 wielen voor alle leeftijden.

Nog niet zo lang geleden is de GoQuad flink onder handen genomen; naast een frisse kleur zijn er vooral verbeteringen te vinden bij het aandrijfgedeelte; een automatische koppeling en kettingaandrijving maken het nóg prettiger om met deze kart te rijden. Het basisconcept is echter hetzelfde gebleven: één kart voor zowel jong en oud voor verschillende maten en gewichten.

NIET MEER LEVERBAAR

Het verhaal

Met de nieuwe 20-jarige jubileum Go-Quad 25 editie, herdefinieerd Patmont Motor Werks de betekenis van waarde en kwaliteit. Go-Ped dealers en rijders krijgen nu een heleboel fun en topkwaliteits kenmerken van PMW / Go-Ped® voor de best betaalbare Go-Quad prijs ooit.

Gebruik makend van een vergelijkbaar ontwerp als de Super Go-Quad 30, presenteerd de nieuwe Go-Quad 25 de meest gebruiksvriendelijke micro kart. Ideaal voor beginners maar zeker ook voor gevorderden die op zoek zijn naar een makkelijk bruikbare en topkwaliteit Go-Quad voor 100% puur plezier en lol.

Uitgerust met een hoge kwaliteits en race bestendige Go-Quad chromoly carbonstalen frame. De Go-Quad 25 krijgt zijn aandrijving door de betrouwbare, niet duur in gebruik, stil en zuinige GZ25N23 “Strato Charged” motor van Komatsu Zenoah. Tevens is de GQ25 uitgerust met het gepatenteerde kettingaandrijving en centrifugaalkoppeling kettingsysteem welke ook op de Super GoQuad30 zit. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige startprocedure en gebruik.

Zeer leuk en veelzijdig, de Go-Quad 25 is net zo licht en compact als zijn voorganger en past in een standaard kofferbak. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen zonder enige aanpassingen aan stuur, stoel of bediening, dus de Go-Quad 25 is de perfecte micro kart voor het hele gezin!

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde kart officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.