Go-Ped ESR750  
 
Introductie
Go-Ped ESR750
   
GoPed ESR750

Go-Ped ESR-750, vernieuwd model voor 2008!

Sinds de lancering van de ESR in 2004 is er nu de eerste grote update van de ESR-serie met vergaande verbeteringen voor 2008! Naast aanpassingen zoals de nieuwe automatische kettingspanner is de grootste verandering de nieuwe elektromotor. Deze nieuwe motor is efficienter en draait op een hoger toerental waardoor er een betere actieradius wordt gehaald. Nu is de beste elektrische step ter wereld simpelweg nog beter.

NIET MEER LEVERBAAR

Bij de ontwikkeling van deze fantastische elektrostep zijn enkel de beste onderdelen gebruikt. De sterke 750 watt motor (dat is meer dan 1 pk !!) met piekvermogens van meer dan 1000 watt, een programmeerbare EPROM voor de controller, de luchtbanden, de schijfrem en zijn kettingaandrijving maken hem uniek in zijn klasse. En uiteraard uitgevoerd in de befaamde kwaliteit van GoPed, dus supersterk met een waanzinnige afwerking en enorm vakmanschap. De ESR750 is leverbaar in candy apple red of gloss black.

Deze electrische step is simpelweg de beste electrostep ter wereld. Het is absoluut een ware kunst dat Go-Ped zoveel elektrisch vermogen en snelheid in een dergelijk compact apparaat heeft weten te krijgen. Hiervoor is speciale electronica ontwikkeld welke de gigantische amperages met gemak aankan. Gewoon uniek, er zijn geen andere woorden voor.

Hij is makkelijk opvouwbaar en kan vervolgens zeer eenvoudig aan het stuur opgetild worden. De ingebouwde intelligente lader zorgt er voor dat de accu's zorgvuldig worden opgeladen en onderhouden. Dus om deze step op te laden zit er een makkelijk mee te nemen kabeltje bij en hoef je dus GEEN grote onhandige laadtrafo's of adapters meer mee te nemen of aan te sluiten. De lader schakelt ook automatisch over tussen 110V en 230V dus wereldwijd inzetbaar. Kijk, dat is pas kwaliteit.
inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Scooter of the year 2004

Sinds maart 2007 is de Go-Ped ESR750 ook toegestaan op de openbare weg als voortbewegingstoestel in België!

Klik op de afspeelknop hierboven voor het promotiefilmpje van Go-Ped van de ESR750 serie
Foto's
Klik om te vergroten
Go ped ESR 750 Go ped ESR 750 front Go ped ESR 750 rem 2 Goped ESR750 Go ped ESR 750 rear Go ped ESR 750 stuur Go ped ESR 750
Go ped ESR 750 ketting Go ped ESR 750 electromotor Go ped ESR 750 brake Goped ESR750 accubak Goped ESR750 elektromotor Goped ESR750 voorvelg Goped ESR750 wiel
Goped ESR 750 watt elektrische motor 2x Goped ESR 750 Go-ped ESR750 boven Go-ped ESR-750 achterwiel Go-ped ESR-750 zijkant Goped ESR750 sticker Go ped ESR750 schijfrem
Goped ESR 750 watt elektrische motor Goped ESR 750 controller Goped ESR 750 watt elektrische motor Goped ESR750 remklauw 2 Goped ESR750 2 Goped ESR750 opgevouwen 2 Goped ESR750 opgevouwen

ESR750 - De hoogste klasse in prestaties en betrouwbaarheid.

Automatische verstelbare kettingspanner – Deze belangrijke verbetering is gebaseerd op de eerdere vaste kettingspanner die met de hand moest worden ingesteld. Het maakt gebruik van een geveerde en automatische constructie die soepel en makkelijk de ketting op spanning houdt, net zoals een derailleur. Deze kettingspanner kan makkelijk grote kettingbewegingen aan en is ook te gebruiken bij andere tandwielverhoudingen en zeer makkelijk te installeren.

Go-Ped Kettingspanner

goped esr750 750watt elektrische motor

Elektrische Motor - Na meer dan een jaar onderzoek naar de meest krachtige en betrouwbare motor is de ESR ongeëvenaard in kracht en snelheid en zijn er geen compromissen gesloten wat betreft prestaties. De motor is uitgevoerd met een robuust en betrouwbaar DC koolborstelsysteem met "Electro Head" gevinde koelribben en is geschikt om continue meer dan 1pk en een topsnelheid van meer dan 30km/uur te genereren met een waanzinnige acceleratie. De enorme kracht van deze motor maakt de ESR uniek in zijn soort en heeft geen enkel probleem met steile hellingen.


Electronische Controller - We kunnen niet te veel vertellen, maar de 'controller' is een zeer complex en high-tech 'proprietary pulse width modulated' ontwerp. De ESR750 is de enige step met een geavanceerd, computer gestuurd, variabele en programmeerbare snelheidscontroller. Met een breed gamma van EPROM (Erasable Programmable Read Only Memory) programmeerbare functies, geeft het de vrijheid aan gebruikers om te diagnoseren maar ook om te 'customizen'. Wederom uniek dus.

goped esr750 controller board

goped esr750 switch

Dual Performance Modes - Er kan gekozen worden tussen de "Economy" en "Turbo" stand voor de gasgever. Dit betekend bijna '2 keer zo snel, half zo ver' of juist andersom voor een eenvoudige keuze in gebruik, snelheid en actieradius.


On Board Laadsysteem - De ESR750 heeft een zeer efficiënt en intelligente lader aan boord om snel, veilig en compleet opgelade accu's te verkrijgen. Met enkel een 'powercable' op zak kan de step wereldwijd worden opgeladen, want hij schakelt automatisch tussen 110V en 230V.


goped esr750 accupack

Battery Pack - De ESR750 gebruikt vier 12 volt SLA (sealed lead acid) accu's. Twee aan elke kant van de accubak zijn in serie met elkaar geschakeld en beide kanten zijn vervolgens parallel geschakeld om een effectieve 24V, 12Ah stroomvoorziening te geven. De batterijen kunnen ongeveer 350 keer een laadcyclus ondergaan.


Transmissie - De aandrijving naar het achterwiel is door middel van een stille #25 hard stalen ketting. De standaard tandwielverhouding is 13/75 maar hierin zijn uiteraard variaties mogelijk.

goped esr750 chain transmission

ESR750 - Gebouwd om sterk te zijn en om te domineren

goped esr750 frame

Chassis en Frame - Het gepatenteerd enkele buis frame is gebaseerd op het 'cantilevered aircraft grade chromoly' carbonstaal frame welke zichzelf allang bewezen heeft als het optimale gewicht/sterkte staalsoort compromis in verschillende raceklassen. Dit overmaatse en beroemde Go-Ped® kwaliteits frame herbergt de motor in de achterbrug en fungeert gelijk als koelsysteem voor de warmte van de motor voor betere betrouwbaarheid en actieradius.


Voorvork - De voorvork is van hetzelfde chromoly carbonstaal geproduceerd en is ook van het gepatenteerde enkelzijdige ontwerp voor eenvoud, laag gewicht en makkelijk onderhoud. Geremd wordt er met het ultra krachtige "Mad Dog" mountain bike stijl schijfremsysteem met 'tempered stainless steel "wave" disc rotor'. Dit zorgt voor een enorme remkracht en is goed controleerbaar en veilig.

goped esr750 steering fork

goped esr750 wiel

Wielen - De gepolijste wielen zijn gemaakt van een sterk maar zeer lichtgewicht magnesiumlegering. De luchtbanden zijn van het bekende "TT"-soort met een lage rolweerstand. Ze hebben een diameter van 25cm wat bijdraagt aan het meest comfortabele rijgenot denkbaar.


Platform / Deck - Het standplatform, of het dek, is gemaakt van mooi en lichtgewicht Birch plywood uit Litouwen. Dit combineert de beste eigenschappen voor een lage dekhoogte en bodemvrijheid. En het zorgt voor een absolute "magic carpet ride". De gepatenteerde en gracieus gevormde aluminium accubak onder het dek fungeert als een ingenieus bevestigingsysteem en zorgt voor excellente bescherming voor de batterijen, elektronica en bedrading. De accubak is weerbestendig en spatwaterdicht. Het kan vrij eenvoudig worden ge-opend door vier schroeven aan de bovenkant los te draaien.

goped esr750 houten deck

goped esr750 spatbord

Achter spatbord - Het achterwiel, kettingsysteem en de berijder zijn beschermd door een stijlvol achterspatbord uit één stuk. Dit is gemaakt van uiterst weerbare polypropyleen thermokunstof. Zijn mooie en weldoordachte ontwerp geeft het de ESR een nog mooier en uniek uiterlijk.


Stuur en bediening - Het stuur is van het 6061-T6 vliegtuig aluminiumlegering en is van het klassieke Go-Ped® ontwerp. Elegant, eenvoudig, lichtgewicht en met een geveerde sluitingconstructie wat veel is geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. De remhandle en controller-unit is ergonomische ontworpen en eenvoudig te bedienen. De gasgever wordt traploos variabel bediend met de duim en de batterijstatus wordt dmv drie ledjes weergegeven. Hiermee kan de ESR750 optimaal worden bediend en is de bestuurder altijd op de hoogte van de status van de batterijen.

go ped esr 750 stuur

ESR750 - De samenvatting voor veilig en mileuvriendelijk vervoer.

Van de exceptionele remprestaties van het 'Mad Dog' remsysteem tot het ultieme grondspeling en lage zwaartekracht optimum, de ESR750 is simpelweg een unieke 'glijdende' machine, met overvloedige aanwezigheid van hoge kwaliteit en veiligheidskenmerken. Uiteraard staat het Californische Go-Ped® merk hierom al decennialang wereldwijd bekend.

Enkel de beste kwaliteit wordt gebruikt voor de verschillende componenten van de ESR750 om voor de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid te zorgen: van de zorgvuldige ontworpen ergonomische bediening, platform, stuur en frame tot de meest betrouwbare en duurzaamste eigenschappen, zoals de krachtige motor, high-tech controllerboard en batterijstatus. Dit zijn enkele van de kenmerken wat de ESR750 tot de meest unieke en beste elektrische step ter wereld maakt.

De candy apple rood en gloss zwart kleurkeuze gecombineerd met het aerodynamische uiterlijk en het spatbord geven de ESR750 de stijl, klasse en elegantie voor de grootste exclusieve aantrekkingskracht mogelijk.

 

ESR750, True Style - Pure Freedom

In 20 years, Patmont Motor Werks, the Manufacturer of the Genuine California Go-Ped® brand scooters, has earned a unique leadership position in the scooter industry and racing arena. PMW has been constantly at the forefront by continually perfecting and engineering the most high-end and refined scooting machines in the World.

Well known for its excellence and expertise in gasoline powered Go-Peds®, PMW Engineering "Skunk Werks" have in fact also actively developed ingenious electric powered transportation alternatives. In 1995, it introduced the first electric powered Go-Ped® Prototype. Based on the design of the Original and Best Selling Sport Go-Ped®, the spindle drive electric Stealth™ Go-Ped® was introduced in 1996. Later, the Stealth II and Hoverboard® Go-Ped® were launched for customers looking for the most silent and classy electric scooters.

Reaching success in the electric world remains a monumental challenge for any company. We have all witnessed competitors and imitators with high fanfare which have regularly since come and gone.

PMW is convinced that opportunities for an electric form of transportation are endless and never stopped its research for the elusive combination that will finally bring the dream of reliable, satisfying, and silent personal transportation.

With two decades of successful R&D, Engineering and Production, PMW possesses the best knowledge, understanding and tools to bring to customers products which exceed their highest expectations.
After nearly two years of careful and painstaking development using all lessons learned, not only from its own electric scooter development, but from the many lessons taught by others, PMW has reached electric perfection and is proud to present the long awaited Go-Ped® "Electric Speed Racer" ESR750.

The ESR750 simply is in a class of its own and no scooter in the market comes close to its power, performance, stylish design and renowned Go-Ped® Perfection.

Its durability, reliability, top performance, style and American class without compromising on any details nor on its compact, light and foldable feature make it the ultimate electric scooter as well as an environmentally friendly transportation alternative.

Inexpensive to run, the ESR750 will provide commuters, pleasure riders and electric enthusiasts with a first class fast, clean, safe and stylish ride.

The most innovative and highest quality features and components abound in the ESR750, making it the most cutting edge, reliable and versatile electric scooter in the industry. It is the Absolute combination of True Style and Pure Freedom.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!
In België mag deze step echter wel als voortbewegingstoestel op de openbare weg worden gebruikt (mits afgesteld op maximaal 18km/uur). Klik hier voor meer informatie over voortbewegingstoestellen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.