SXT Gekko V2 scooter.

De SXT Gekko V2 is ten opzichte van zijn voorganger op een aantal punten verbeterd en doorontwikkeld. Het grootste verschil is dat er nu een 1380Wh Lithium batterij wordt gebruikt die dmv een handvat eenvoudig eruit genomen kan worden. Lithium batterijen zijn op alle punten beter dan loodbatterijen. Ze zijn uiteraard wel kostbaarder, maar een stuk lichter, makkelijker in gebruik en met een beter rijgedrag. Een halflege loodbatterij rijdt bijvoorbeeld een stuk langzamer dan een volle, een lithiumbatterij blijft ongeveer even snel.

• 60V 1200Watt elektromotor met 45 km/uur topsnelheid (dus helm verplicht)
• Actieradius van maximaal 70km
• Hydraulische schijfrem voorwiel en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 10 Inch luchtbanden
, spiegels, toeter en contactslot met alarm en afstandbediening
• Verkrijgbaar in wit
• Voor meer specificaties klik hier

€ 2598,- (beperkt leverbaar)
Prijs is inclusief kenteken en rijklaar maken en inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten.
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

We hebben nog een Gekko Classic (V1) demomodel staan met net iets meer dan 1100km op de teller. Die oogt vergelijkbaar maar is toch net wat anders (oranje/grijs), heeft een bereik van 40km (op de weg met 100kg en 25-30km/uur) en mag weg voor €1250,-,

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Gekko Gekko v2
Gekko achterkant Gekko achterband

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Er zit standaard een alarm ingebouwd met afstandbediening. Als het alarm afgaat, wordt tevens het achterwiel geblokkeerd zodat de scooter niet weg gerold kan worden. Tevens zit er ook een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Gekko op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.