SXT Viper scooter.

Elektrische scooters duur? Nou ok... ze zijn iets duurder in aanschaf dan benzine brommers maar het verschil heb je aan onderhoudskosten snel terugverdiend want een elektro-scooter heeft geen onderhoud aan de motor en elektronica nodig. En als je een keer een nieuwe accu nodig hebt, die heb je gedurende zijn levensduur ruimschoots terugverdiend met de bespaarde benzinekosten. Economisch en millieu technisch is een elektrisch product absoluut de beste keuze, maar daarnaast heb je ook een waanzinnige trekkracht en is het lekker elektrisch zoeven. Leverbaar als bromfiets (45km/uur, dus met helmplicht).

• 60V 1200Watt elektromotor (2000Watt piekvermogen) met 45 km/uur topsnelheid (dus helmplicht)
• Actieradius van maximaal 60km
• Hydraulische schijfrem voorwiel en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 10 Inch luchtbanden met weg-profiel
, spiegels, toeter en contactslot met alarm en afstandbediening
• Verkrijgbaar in neongroen of neonblauw
• Voor meer specificaties klik hier

€ 1698,- (enkel neongroen beperkt leverbaar)
Prijs is inclusief BTW, exclusief verzendkosten en kenteken en rijklaar maken.
Voor het kenteken en rijklaar maken rekenen wij bij dit model in totaal €150,- als u dit niet zelf wenst te doen.

Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Viper SXT-Scooters Viper
SXT Viper achterkant Viper treeplank

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Er zit standaard een alarm ingebouwd met afstandbediening. Als het alarm afgaat, wordt tevens het achterwiel geblokkeerd zodat de scooter niet weg gerold kan worden. Tevens zit er ook een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Viper op de openbare weg, is minimaal een bromfietsrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens WA verzekerd zijn. Als u een rijbewijs voor auto of motor heeft, heeft u uiteraard geen bromfietsrijbewijs nodig.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.