SXT Sonix motor scooter.

De SXT Sonix is SXT-Scooters eerste elektrische motorscooter met een L3e typegoedkeuring, dus het is een motorfiets. Met een motorvermogen van 4000Watt en meer dan 160Nm koppel schiet deze motorscooter van zijn plek. Hij is uitgerust met een CBS remsysteem (combined brake system) waarbij beide wielen gecombineerd afgeremd worden.

• 72V 4000Watt elektromotor met 80 km/uur topsnelheid (dus motorrijbewijs verplicht)
• Actieradius van maximaal 100km
• Hydraulische schijfrem met CBS en schokbrekers aan voor- en achterzijde
• 13 Inch luchtbanden
, spiegels, toeter en contactslot met alarm en afstandbediening
• Hoge resolutie LCD voor weergave van alle onboard diagnostics en snelheid en dergelijke
• Verkrijgbaar in wit
• Voor meer specificaties klik hier

€ 5398,- (per direct beperkt leverbaar)
Prijs is inclusief kenteken en rijklaar maken en inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten.
Ergens anders een mooier aanbod gezien? Wij hanteren de scherpste prijs, dus laat het ons weten!

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Sonix SXT Sonix
Sonix achterwiel SXT sonix stuur

Deze SXT elektroscooter is erg mooi en degelijk afgewerkt en ruim uitgerust. Er zit standaard een alarm ingebouwd met afstandbediening. Als het alarm afgaat, wordt tevens het achterwiel geblokkeerd zodat de scooter niet weg gerold kan worden. Tevens zit er ook een stuurslot op die via het contactslot kan worden geactiveerd. Naast het gebruik voor woon-werkverkeer is deze elektrische scooter een absolute must-have voor iedere technisch geïnteresseerde op het gebied van E-mobiliteit. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters erg populair in Duitsland.

Voor het rijden met de SXT Sonix op de openbare weg, is een motorrijbewijs benodigd en moet de scooter tevens (minimaal) WA verzekerd zijn.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.