SXT Cruiser, elektrische step met 800 Watt brushless motor.

Deze waanzinnige step heeft een 800Watt brushless naafmotor in het achterwiel (met 1100Watt piekvermogen) wat zorgt voor een hele soepele en snelle rit. Naafmotors zijn te prefereren boven willekeurige andere elektromotor, want er is hier eigenlijk geen slijtage meer en het zorgt voor een hele soepele aandrijving. Deze step is ook eenvoudig zonder zadel te berijden want het zadel is ook hier eenvoudig verwijderbaar.

• 42kg eigen gewicht (inclusief accu)
• 800 Watt borstelloze naaf-elektromotor (dus geen ketting of aandrijfriem) met topsnelheid van 33km/uur
• 48V 576Wh (12Ah) loodbatterij met actieradius tot 45km
• Schijfremmen voor en achter
• 10 inch luchtbanden
• Voor meer specificaties klik hier

NIET MEER LEVERBAAR

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Cruiser SXT Cruiser zwart
Cruiser wit SXT Cruiser opgevouwen

Vanwege het relatief lage gewicht kan deze SXT Cruiser motorstep opgevouwen bijna overal mee naartoe worden genomen: in bus en trein, in de kofferbak van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot, enzovoort. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.