Tuning voor de Bigfoot
Meer pit in je Go-Ped? Wij leveren tunings-onderdelen van gerenomeerde fabrikanten tegen een scherpe prijs. Hieronder staan slechts de onderdelen die wij op voorraad hebben. Vraag naar de mogelijkheden als deze keuze voor jou te beperkt is. Wij kunnen op bestelling uit een heel breed assortiment leveren. Voor vragen of een advies kun je ons het beste e-mailen. Vergeet niet je type Go-Ped erbij te vermelden.

Prijzen en producten vermeld op deze pagina worden niet meer bijgewerkt en zijn derhalve niet altijd meer leverbaar of met een incorrecte prijsvermelding!!!

gpex-2

Series 1 pipe Kit
Mooi afgewerkte handgebouwde uitlaat van ADA Racing, chrome. Veel extra vermogen over het hele toerengebied. Inclusief bevestigingsmateriaal.
partnr: GPEX2

 

gpex st

Exhaust - ADA Stalker™ LH/RC
Ideale combinatie tussen veel extra vermogen en geluidsniveau. Het geluidsniveau is absoluut acceptabel en niet veel meer als bij een originele uitlaat. Vergelijkbare montage als de originele uitlaat. Inclusief bevestigingsmateriaal.
partnr: GPEXST

 

carb kit

Carburateur
Deze Walboro wa-167-1 heeft een grotere venturi dan de standaard carb. Bovendien kun je de hoofd- en stationairsproeier afstellen. Inclusief alle benodigde materialen

 

GPBB-23

Juice Box- ZR/LH/HP/RC
Zorgt voor een vacuum zodat de motor beter reageert op de gashendel. Snellere accelaratie en algemene vermogenswinst Inclusief bevestigingsmateriaal.

 

K&N

 

K&N open luchtfilter
Meer zuurstof voor een verbeterde verbranding. Zorgt voor een mooi aanzuiggeluid en meer vermogen. Van het befaamde merk K&N met de "1 miljoen mijl garantie"
partnr: KN62-1480

 

rocket key

 

Timing advance key
Hiermee vervroeg je de ontsteking met 10 graden. Betere acceleratie en 3 km/h sneller met de standaardspindel.

spindles

Spindels Bigfoot
In combinatie met andere snelle spullen onmisbaar. Zet je extra vermogen om in extra snelheid of acceleratie. Bovendien slijten deze spindels minder snel. Standaard wordt je Bigfoot geleverd met maat .625
Verkrijgbaar in de maten:
.625 .675 .750 of .800 inch
* Kleiner dan .625 --> meer acceleratie lagere top
* Groter dan .625 --> mindere acceleratie hogere top

partnr: GPBFD + maat

 

voorvork

Voorvork met vering
Lekker als je niet altijd op asfalt kan rijden. Hoogwaardige afwerking en een verbeterde remwerking. Veerweg 20 mm. Incusief holle race-as, afstandbussen voor het wiel, sterkere remklauw, remblokken, kabel en hendel.

partnr: SP102131

voorvork met mechanische rem

 

voorvork met hydraulische rem

Voorvork met vering + superieur hydraulisch remsysteem + aluminium wiel
Lekker als je niet altijd op asfalt kan rijden. Hoogwaardige afwerking en een superieure remwerking door de speciale geperforeerde remklauw en hydraulische aansturing. Veerweg 20 mm. Incusief holle race-as, afstandbussen voor het wiel, 2mm dikke geperforeerde remschijf, Magura Julie hydraulische remklauw, remblokken, kabel en hendel.
partnr: SPFS-BFH

 

 

Prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.